Psiholog Diana Pitei

Psiholog

Numele meu este Pitei Diana. De profesie sunt psiholog clinician și psihoterapeut specializat în terapia cognitiv-comportamentală, dar înainte de toate, sunt om. Îmi îmbrățișez cu căldură și blândețe atât calitățile, cât și defectele, încercând perpetuu să le minimizez pe cele din urmă, să mă cunosc mai bine și să mă dezvolt pe plan personal. Am fost dintotdeauna interesată să înțeleg modul în care psihicul uman funcționează și am fost fascinată de diferențele dintre oameni. De ce indivizii au reacții atât de diverse în situații similare? De ce unii oameni fac față cu brio situațiilor stresante de viață, în timp ce alții simt că cedează și își doresc să renunțe la orice efort de a continua lupta împotriva greutăților vieții?

Psihoterapia reprezintă un proces care, pentru a avea eficiență și a dovedi rezultate stabile în timp, necesită atât sprijinul și cunoștințele de specialitate ale psihoterapeutului, cât și implicarea activă, motivația și curajul clientului de a face pași spre schimbare. 

Nu există o rețetă perfectă pentru ședințele de psihoterapie, însă melanjul dintre toate aceste ingrediente își atinge scopul cel mai bine dacă se realizează pe fondul unei relații terapeutice de încredere, sinceritate, respect reciproc și cooperare. Psihologul te va ajuta să îți regăsești resursele atunci când simți că le-ai pierdut, să îți reduci fricile, furia, tristețea, să îți atingi obiectivele, să îți prioritizezi activitățile, astfel încât să îți echilibrezi balanța dintre muncă și timp liber. Prin ședințele de psihoterapie, investești în tine, ajungând să te cunoști mai bine și să îți valorizezi propria persoană, iar această investiție va avea cu siguranță efecte pozitive asupra comportamentului tău și asupra relațiilor tale cu cei din jur!

Te aștept la Clinica Psygen să colaborăm pentru a descoperi împreună ceea ce poți face, astfel încât să ai o viață mai bună, mai echilibrată și mai liniștită! Tu cum alegi să îți construiești viața?