Psiholog Andreea Șandru

Psiholog

Sunt psiholog și psihoterapeut format în psihoterapie cognitiv-comportamentală. Am absolvit facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai și masteratul în specializarea Psihologie Clinică, Consiliere și Psihoterapie, în cadrul aceleiași facultăți. Studiez psihologia de 8 ani atât în contexte formale cât și non-formale, dorind să dezvolt continuu pentru a putea să-i ajut cât mai bine pe oameni. Pasionată de psihologie, oameni și viață, sunt și trainer și facilitator pentru programe de: dezvoltare personală, promovare a sănătății mentale și de teatru de improvizație și artă.

Promovez terapia și metode de intervenție validate științific. În același timp îmi place să-mi folosesc creativitatea pentru a mă putea adapta la fiecare om în parte. Pasionată de terapia prin acceptare prin angajament (ACT), ajut oamenii să-și creeze o viață așa cum și-o doresc ei prin a fi mai prezenți și mai conectați cu lucrurile pe care și le doresc.

psiholog Andreea Sandru resized

Om curios de tot ceea ce mă înconjoară, am fost dintotdeauna interesată de învăț și să descopăr cât mai multe despre natura umană și despre lumea care ne înconjoară. Sunt un explorator al acestei lumi, om fascinat de alți oameni, de conexiuni profunde și de simplitate.

Vreau să sprijin oamenii în a-și găsi sensul personal pentru a-și construi o viață care merită trăită.