Adoptă un animal și fii mai fericit!

campania adopta un animal 3

Adoptă un animal de companie și beneficiezi de un discount de 50% la prima ședință de terapie!

Consultă regulamentul campaniei pentru detalii.

campania adopta un animal 2

Este un motiv foarte bun pentru care mulți dintre noi alegem să conviețuim cu unul sau mai multe animale de companie. Știm că de fiecare dată când venim acasă ne așteaptă cu dragoste necondiționată!

În funcție de temperamentul tău poți alege un prieten cu care să trăiești. Poate să fie un cățel, poate să fie o pisică, un porcușor de Guineea sau chiar un hamster. Fiecare dintre noi are un loc special în suflet și pentru fiecare dintre noi există un animăluț care să îl umple.

Adoptă! E gratis!

Dacă adopți, vei salva un animăluț de la o viață grea și vei avea recunoștința lui întotdeauna și vei fi, în general, mai fericit.

Dacă adopți, îî vei ajuta pe ceilalți prieteni ai lui, mai puțin norocoși, pentru că vor avea mai mult spațiu și mai multă mâncare.

Dacă adopți, vei dovedi prin fapte faptul că ești un om bun.

Sunt sute de câini, pisici și alte animale de companie abandonate prin centrele din țară, care se zbat în condiții deplorabile și cu mâncare limitată. Multe din aceste centre se bazează pe donații și sunt supra-populate. Caută întâi aici și după aceea mergi la pet-shop.


campania adopta un animal 1